Strategi och planering

Skräddarsydda strategier inom PR och content som hjälper dig och ditt företag att nå era mål och maximera ert resultat.

För fokus och kontinuitet i PR-arbetet

Varje framgångsrik kommunikationsinsats börjar med en väl genomtänkt strategi. Men det ska inte resultera i en något som mest leder tankarna till en roman och inte blir något annat än ett av alla dokument som läggs till handlingarna.

Jag tror på det korta och koncisa. Det bästa resultatet nås genom en handlingskraftig PR-plan som uppdateras kontinuerligt – i nära samarbete med kund – utifrån aktuella situationer och händelser.

Nära samarbete för bästa resultat

Jag börjar med att göra en analys av din nuvarande situation, inklusive dina målgrupper, konkurrenter och dina befintliga kommunikationsinsatser. Därefter arbetar i nära samarbete med dig för att definiera tydliga målsättningar för din kommunikation och utveckla en tydligt strategi och plan för att nå dessa.

Min strategiska planering omfattar alla aspekter av kommunikation, inklusive medierelationer, sociala medier, kriskommunikation och mycket mer.

Kontinuerligt stöd genom hela processen

Oavsett om du behöver stöd från ax till limpa, eller om du vill ha hjälp med att uppdatera en befintlig plan eller strategi, ser jag till att din kommunikation är och förblir relevant och speglar de mål du vill uppnå.

Nyfiken på vad PR och content kan göra för dig och ditt företag?

Oavsett om du behöver hjälp med att utveckla en PR- och contentplan och/eller strategi från scratch eller vill ha hjälp med att få ökat genomslag i media för en enskild PR-aktivitet i Sverige, Danmark eller Norge (eller på samtliga marknader), kan jag hjälpa dig.

Jag tror på handling och inleder därför gärna med en testaktivitet för att du ska kunna känna av hur det hela fungerar och även känna dig trygg såväl med processen som med mig.

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte så berättar jag mer.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå