Kunder och samarbetspartners

Rätt setup och lösning för dig och ditt företag

Alla företag har olika behov och förutsättningar – det finns ingen färdig mall som funkar för alla.

Beroende på bland annat uppdragets utformning och storlek arbetar jag antingen i egen regi eller tillsammans med betrodda samarbetspartners. Bland dessa syns ABLE PR/Jonas Eklund samt den Odense-baserade PR-byrån KommPress. 

Nedan hittar du exempel på några av alla företag jag har haft nöjet att arbeta med under åren.

Nyfiken på vad PR och content kan göra för dig och ditt företag?

Oavsett om du behöver hjälp med att utveckla en PR- och contentplan och/eller strategi från scratch eller vill ha hjälp med att få ökat genomslag i media för en enskild PR-aktivitet i Sverige, Danmark eller Norge (eller på samtliga marknader), kan jag hjälpa dig.

Jag tror på handling och inleder därför gärna med en testaktivitet för att du ska kunna känna av hur det hela fungerar och även känna dig trygg såväl med processen som med mig.

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte så berättar jag mer.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå