Innehåll som berör och spelar roll

Engagerande content som bygger långsiktiga relationer med de som betyder mest – dina målgrupper.

Alla har en bra story att berätta - Så även du

Vad är egentligen bra content? De flesta av oss skulle säga att det är sådant som engagerar, får en att haja till och som väcker känslor. I dagens medieklimat är det viktigare än någonsin att sticka ut, och allt börjar med en bra story.

Jag hjälper dig att ta fram content som resonerar med dina målgrupper och skapar engagemang för att nå dina kommunikationsmål.

En stark anslutning till just ditt varumärke

Alla företag och verksamheter är unika. Genom att lära känna dig och din verksamhet skapar jag innehåll som resonerar med din publik och dina målgrupper – något som i sin tur skapar en stark koppling till ditt varumärke.

LFPR & Content hjälper dig med

Innehållsstrategi och planering

Jag hjälper dig att utveckla en strategi för att skapa innehåll som stöder dina övergripande affärsmål och kommunicerar din varumärkesidentitet.

Innehållsskapande

Ingen förstår din verksamhet bättre än vad du gör. För att kunna skapa engagerande content som väcker intresse och gör nytta arbetar jag därför nära alla mina kunder för att ta fram allt från blogginlägg till bylines, pressmeddelanden, casestudier, whitepapers och inlägg till sociala medier.

Nyfiken på vad PR och content kan göra för dig och ditt företag?

Oavsett om du behöver hjälp med att utveckla en PR- och contentplan och/eller strategi från scratch eller vill ha hjälp med att få ökat genomslag i media för en enskild PR-aktivitet i Sverige, Danmark eller Norge (eller på samtliga marknader), kan jag hjälpa dig.

Jag tror på handling och inleder därför gärna med en testaktivitet för att du ska kunna känna av hur det hela fungerar och även känna dig trygg såväl med processen som med mig.

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte så berättar jag mer.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå