Medierelationer

Långvariga relationer mellan kund och media som lyfter ditt varumärke.

Strategiskt utformade medierelationer

Ett av målen för PR-arbetet är att skapa långvariga relationer mellan kund och media. LFPR & Content hjälper dig att synas i media och positionera ditt företag och ditt varumärke genom budskap och ämnen som är relevanta och skapar nytta för din målgrupp.

Engagerande berättelser med starkt nyhetsvärde

Genom att utgå från dina kommunikationsmål såväl som dina målgrupper identifierar jag de mest relevanta publikationerna och reportrarna för ditt varumärke.

I nära samarbete med dig som kund skapar jag sedan engagerande berättelser med starkt nyhetsvärde som när ut genom bruset.

Förtroendeingivande och ömsesidiga relationer

Genom att etablera förtroendefulla och givande relationer med journalister och redaktörer kan jag hjälpa till att bekräfta att ditt varumärke får den positiva exponeringen det förtjänar.

Nyfiken på vad PR och content kan göra för dig och ditt företag?

Oavsett om du behöver hjälp med att utveckla en PR- och contentplan och/eller strategi från scratch eller vill ha hjälp med att få ökat genomslag i media för en enskild PR-aktivitet i Sverige, Danmark eller Norge (eller på samtliga marknader), kan jag hjälpa dig.

Jag tror på handling och inleder därför gärna med en testaktivitet för att du ska kunna känna av hur det hela fungerar och även känna dig trygg såväl med processen som med mig.

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte så berättar jag mer.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå